AKALP Başkanından Çağrımıza Cevap Geldi

AKALP Başkanı Zeki Dişkaya çağrımıza duyarsız kalmayarak açıklama yaptı

Adıyaman Güncel olarak Yaklaşan yerel seçimler öncesi AKALP Başkanı Zeki Dişkaya’ya çağrıda bulunmuştuk Başkan Dişkaya çağrımıza duyarsız kalmayarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.


Başkan Dişkaya’ya yaptığımız çağrıyı hatırlayalım;


Bu memleket'te bir yere biri çivi çaksın yeterki benim elime çaksın diyen AKALP Başkanı Zeki Dişkaya Adaylar meydana çıktı. Şimdi partilerin Adaylarına soracakmısın? bu memleket için projeleriniz neler, sözde değil özde projeleriniz var ise Başkan olduğunuz taktirde ne kadar sürede hayata geçireceksiniz? Ve verilen vaatlerin takipçisi olacakmısınız?


Memleketin sorunlarını tek tek belirleyip Adaylara dosya halinde sunup Başkan seçildiği taktirde Akalp olarak sunduğunuz projelerin takipçisi olacakmısınız.

 

Son olarak Adayların size sunduğu projeleri kamuoyu ile paylaşacakmısın ? diye sorduk.

 

Başkan Dişkaya’nın çağrımıza verdiği cevabı olduğu gibi sizlerle paylaşıyoruz;

 

Saygıdeğer hemşerilerimiz Adıyaman Güncel haber sitesinin yaptığı çağrı ya istinaden bu basın açıklamasını yapmamız gerekmiştir.


Adıyaman Belediye Başkan adayları ve saflar tam netleştikten sonra AKALP olarak bilinen format la Sayın adaylarla ve partilerle görüşülecek NEDEN OYUMA TALİPSİNİZ diye sorulacak AKALP hazırlıklarını yapmış ve uygun bir zaman diliminde bu yapılacaktır.


Yani meydan o kadarda boş değil NEDEN, NİÇİN, NASIL, KİMİNLE gibi sorularla kimin duruşu nedeni soracak ve AKALP OLARAK KAMUOYUYLA PAYLAŞACAGIZ.


BİZLERDE ADIYAMAN GÜNCEL AİLESİ OLARAK AKALP’IN BU KONUDAKİ ÇALIŞMASININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ….


15.01.2019 13:50:00