Adıyaman´da Mara ve Musalla mahallerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, Mara Mahallesi 1. Etap (8.5 hektar) sınırları içerisinde kalan taşınmazlarla ilgili tespit verilerinin listeleri, askıya çıkarıldı.
Musalla Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi´nde 12 Ekim Pazartesi günü askıya çıkarılan tespit verileri listelerinin, 27 Ekim Salı gününe kadar askıda kalacağı belirtildi. 15 gün süreyle askıda kalacak olan listelerdeki bilgilerin teyit edilmesi ve hak kaybına uğramamak adına listede taşınmazı olan hak sahiplerinin Kentsel Dönüşüm Uzlasma Ofisi´ne müracaat etmeleri gerektiği açıklandı.
Ofiste görüşmeler pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecektir. İmar planı, uygulama projeleri, geçtiğimiz günlerde de jeolojik etüt çalışmaları tamamlanan alanda ihale aşamasına geçilmiştir. Projenin şehrimize katacağı değerden bahseden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, Bakanlık temaslı süreçle yakından ilgilendiklerini, uzlaşma görüşmelerinin ardından inşaat yapım çalışmalarına başlanacağını belirtti.
GENEL
Yayınlanma : 10 Ekim 2020 21:01
Kentsel dönüşüm icmal listesi askıya çıkarıldı

- 13:25Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
- 12:31Gölbaşı Anadolu Lisesi’nde tadilat ve güçlendirme çalışmaları sürüyor
- 11:50SGK İl Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışmalar sürüyor
- 00:36Yüksekten düşen 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti
- 00:18Adıyaman’da otomobilin çarptığı yaya hastanede hayatını kaybetti
- Youtube

