14 Şubat Diye Batıl İnançların Peşine Düşmüşüz

14 Şubat Diye Batıl İnançların Peşine Düşmüşüz
Adıyaman Belediyesi evlendirme memurluğu en yoğun günlerini geçiriyor.

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla nikah kıymak isteyen çiftlerin sayısında büyük artış yaşanırken, çiftler sıra almak için yoğun telaş içerisine şimdiden girdiler.


Adıyaman Belediyesi evlendirme memurluğu en yoğun günlerini geçiriyor. Bu özel günü fırsat bilerek dünya evine girmek için can atan çiftlerin sayısı normal günlerin neredeyse 4 katı olurken, rutin günlerde 2 ya da 3 olan sayı 14 Şubat'ta 10'a çıkması bekleniyor. Yetkililer bu sayının azımsanmaması gerektiğinin altını çizdiler.


14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla nikah kıyan çiftlerin sayısında büyük artışın yaşanması memurları da yorarken, yılda bir kere olması münasebetiyle çiftler ni,kah dairesine akın etti. Adıyaman Belediyesi Nikah Dairesi yetkilileri nikah kıymak için 14 Şubatı seçen çiftlerin nikahlarını kıymaya hazırlandı, mutluluklar diledi. İlk olarak sabah ilk nikahını kıyan memur, gençlerin evlenmek için 14 Şubatı tercih etmesinin anlamlı olduğunu söyledi.


Yetkililer "Bu güzel ve anlamlı günde tabiki insanlar bir eser bırakmayı ister. En özel günlerinden biri olan nikah gününü 14 Şubat'a denk getiren çiftlerimizi şanslı görüyoruz. Allah hepsine huzur, mutluluk, asalet ve adalet nasip etsin" dedi.

BHA

Yorum Yaz