3 Gündür Kaybolan Hüseyin Her Yerde Aranıyor

3 Gündür Kaybolan Hüseyin Her Yerde Aranıyor
Adıyaman'da 3 Gündür Kaybolan Hüseyin, Her Yerde Aranıyor

Adıyaman'da, doğum gününde evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Hüseyin Nasrullah Çelik'i (13) arama çalışmaları 3 gündür devam ediyor.

 

Alınan bilgiye göre, geçen Çarşamba günü Esentepe Mahallesi'ndeki evinden ayrılan ve saat 11:00 sularında ailesiyle konuşan TOKİ Ortaokulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Hüseyin Nasullah Çelik'ten ailesi bir daha haber alamadı.

 

-EMNİYET ÖZEL EKİP OLUŞTURDU

 

Haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi. Polis tarafından kentte bulunan güvenlik kamera kayıtları ve görgü tanıkları dinlendi. İzine rastlanılmayan Çelik için İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in talimatıyla özel ekip kuruldu.

 

Ekipler tarafından cep telefonu sinyaline merkeze bağlı Hasancık Beldesine bağlı Serhatlı köyü Kınıklı gölü yakınlarında ulaşıldı. Dün Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekipleri tarafından köyde bulunan gölette arama yapılırken jandarma ekipleri tarafından ise kırsal alanda arama çalışmaları başlatıldı.

 

-" DOĞUM GÜNÜ PASTASINI ALDIĞI GÜN KAYBOLDU"

 

Saliha ve Sadık Çelik'in 3 çocuktan en küçüğü olan Hüseyin Nasullah Çelik, doğum günün kutlanacağı gün kayboldu. Anne Saliha Çelik, oğlunun doğum gününü kutlayacakları gün kaybolduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

 

"Çarşamba günü sabah tost yaptım, dedim oğlum akşama erken  gel doğum günün kutlayacaktık .Bana 'tamam anne' dedi, ilacını da içirdikten sonra dışarı çıktı. Saat 11:30 kendisini aradım konuştuk. Ondan sonra telefon aradığımızda telefonu kapalıydı 3 gündür çocuğuma ulaşamıyorum.Çocuğum iyi bir çocuktu hiçbir sıkıntısı yoktu. Hatta kaybolduğu gün çocuğumun doğum günüydü pastasını bile kendi almıştı.Çocuğumun pastası halen dolapta duruyor, bekliyorum ki gelsin."

 

-"SENİ ÖPÜP KOKLAYACAĞIM"

 

Anne Çelik, oğluna basın aracılığı ile çağrıda bulunarak, "Hüseyin gel artık oğlum nerdeysen gel, eğer beni duyuyorsan birilerine ulaş oğlum sen bana ulaşırsın, sen yaparsın ben sana güveniyorum oğlum. Hüseyin oğlum sesimi duyuyorsan gel oğlum, gel sana bir şey demeyeceğim, sadece sana sarılacağım sadece seni öpüp koklayacağım. Kimseye de bir şey dedirtmeyeceğim. Herkes senin için üzülüyor, ağlıyor,oğlum hepimiz senin için  perişan olduk. Ne olur bu annene merhamet et gel oğlum."dedi.

 

Kayıp ilanını verdiklerini  polis ve jandarmanın arama yaptığını kaydeden anne Çelik, En son oğlumu Hasancık orda telefon sinyaline ulaşılmış orda arama yapılıyor su dağlıçları ile drone ile arama yapılıyor. Evlere tek tek girip bakmışlar.Çocuğumu görenler varsa lütfen arasınlar."dedi.

 

-"İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DEVRE GİRDİ"

 

İçişleri Bakanlığı'nın devreye girdiğini ve şuan polislerin çalışma yaptığını belirten dayısı İsmet Tunç, "3 gündür arıyoruz şuanda İç İşleri Bakanlığı devrede zaten polislerimiz şuanda çalışma yapıyor. 3 gündür perişan bir haldeyiz, son görülen yer Hasancık orasında sinyal kesilmiş gölün orada, şuanda arama çalışmalar yapılıyor."şeklinde konuştu.

Yorum Yaz