Adıyamanın Sincik ilçesine bağlı Çamdere İlkokulu, anlamlı bir sosyal sorumluluk etkinliğine ev sahipliği yaptı. Okulda eğitim gören 42 kız öğrenci için ücretsiz saç kesimi ve kişisel bakım etkinliği düzenlendi.
Etkinlik, gönüllü kuaför Abuzer Alkanın katkıları ve sınıf öğretmeni Ebru Çiçekin koordinasyonuyla gerçekleştirildi. Gün boyunca süren etkinlikte, öğrencilerin saç kesimi ve bakımı profesyonel bir şekilde yapıldı.
Öğrencilerin kişisel hijyenlerine katkı sağlamayı amaçlayan etkinlikte, miniklerin mutluluğu gözlerinden okundu. Hizmetten faydalanan kız öğrenciler büyük sevinç yaşarken, bu anlamlı organizasyon okulda sıcak ve samimi görüntülere sahne oldu.
Sınıf öğretmeni Ebru Çiçek, çocukların moral ve motivasyonlarını artırmayı hedeflediklerini belirterek, "Kız çocuklarımızın hem kendilerini özel hissetmelerini hem de kişisel bakıma yönelik bilinç kazanmalarını istedik. Bu süreçte bizlere gönüllü destek veren kuaför Abuzer Alkana teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 31 Mayıs 2025 11:07
42 Kız öğrenciye ücretsiz saç kesimi hizmeti verildi

Adıyamanın Sincik ilçesine bağlı Çamdere İlkokulu, anlamlı bir sosyal sorumluluk etkinliğine ev sahipliği yaptı. Okulda eğitim gören 42 kız öğrenci için üc
- 14:36Seçim öncesi birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı
- 14:14Adıyaman’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliği düzenlendi
- 13:57Kahta Devlet Hastanesi’ne 9 yeni hekim kadrosu
- 13:57Başkan Hallaç’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı
- 13:57Kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarparak durabildi
