6 aylık Yiğit bebek, depremin 80. saatinde sağ kurtarıldı

6 aylık Yiğit bebek, depremin 80. saatinde sağ kurtarıldı
Türkiye´yi sarsan ve 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin 80. saatinde 6 aylık Yiğit bebek, Adıyam
Türkiye´yi sarsan ve 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin 80. saatinde 6 aylık Yiğit bebek, Adıyaman´daki enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
Kahramanmaraş merkezli olan ve Türkiye´de 10 ili ciddi şekilde etkileyen depremin ardından bölgede binlerce ekibin çalışmaları sürüyor. Ekiplerin çalışması sonucu bazı enkazlardan vatandaşlar sağ olarak kurtarılıyor.
Depremin ilk günü Ordu´dan bölgelere giden ekipler çalışmalarını sürdürürken, Adıyaman´da bulunan AFAD Ordu ekibi ve gönüllüler, 6 aylık Yiğit Çalış isimli bebeği enkazdan sağ kurtardı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Yiğit bebek, sağlık ekiplerine teslim edildi.
Geçici görevlendirilme ile Adıyaman´da bulunan Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Allah razı olsun, devletimiz, milletimiz el ele. Yoğun bir çalışma var. 6 aylık Yiğit Çalış bebeğimiz Ordu AFAD ve gönüllülerinin çalışmasının sonucu sağ olarak çıkartılmış ve acil sağlık ekiplerine teslim edilmiştir" ifadelerine yer verdi.