Adıyaman Adliyesinde Bomba Alarmı

Adıyaman Adliyesinde Bomba Alarmı
Adıyaman Adliyesi Hakimler ve Savcılar girişine bırakılan mutfak tüpü polisi harekete geçirirken çevrede bulunan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadılar.

Adıyaman Adliyesi Hakimler ve Savcılar girişine  bırakılan mutfak  tüpü polisi harekete geçirirken çevrede  bulunan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadılar.


Edinilen bilgiye göre Mimar Sinan mahallesi yeni adliye binası arkasında bulunan  Hakimler ve Savcılar girişine  bırakılan ev tüpünü gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda  polis ekibi sevk edilirken çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Olası bomba olacağını göz önüne alan polis ekipleri 112 ekiplerine haber  verdi. Bomba imha ekipleri mutfak tüpüne patlayıcı düzenek  yerleştirip patlattı.


Mutfak tüpünün ilk  patlamada parçalanmamasının ardından  bu defa bomba imha ekipleri daha güçlü bir patlayıcı yerleştirdi. İkinci kez büyük bir sesle patlatılan mutfak tüpü ikiye bölünerek alev aldı.Çevredeki vatandaşlar ise patlama sesini duyması üzerine korku dolu anlar yaşadı. Patlama sonrasında olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar sonucunda tüpün boş olduğu tespit edildi. 


Polis ekipleri ise tüpün oraya nasıl bırakıldığı konusunda çevrede  bulunan  güvenlik kameralarını incelemek üzere çalışma başlattı.


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


BHA

Yorum Yaz