Adıyaman Ak Parti Heyeti Sandık Başkanları Toplantısı Gerçekleştirdi

Adıyaman Ak Parti Heyeti Sandık Başkanları Toplantısı Gerçekleştirdi
AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Sümerevler ve Bahçelievler Sandık Başkanları toplantısı yapıldı.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Sümerevler ve Bahçelievler Sandık Başkanları toplantısı yapıldı.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ın başkanlığında yapılan Sümerevler 1322 Nolu sandık yönetimi ve Bahçelievler Sandık başkanları toplantısına Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet AYDIN, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe , Mahalle Başkanları ve Sandık Başkanları katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış,  2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Alkayış, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği ve milletimizin dik duruşu sayesinde ülkemizin gelecek hedeflerini gerçekleştirmek üzere kutlu yürüyüşümüze Allah’ın izniyle devam edeceğiz.”dedi.

Alkayış, “Sandıklar çok önemli. Niye çok önemli? Seçimler 2’ye ayrılır. Birincisi seçime hazırlık dönemi. İkincisi seçimin kendisi. Seçime hazırlık döneminde adaylar çalışır. Teşkilat çalışır. Halktan adaylara gönül verenler çalışır. Ama seçimi bütün siyasi partiler açısından söylüyorum. Sandık kurulu görevlileri ve müşahitler yapar. Bu ülke çok seçim gördü. Ve bu seçimlerde sandık bizim namusumuzdur diye sandığa kapaklanan yiğitler çıkardı. Seçimin en önemli aşaması sandıklara sahip çıkmaktır. Sandığa gelen AK Parti seçmenin oyuna sahip çıkacağız. Tek bir oyun bile başkasına yazılmasına müsaade etmeyeceğiz. Gözümüzü dört açacağız. Seçimin gerçekten demokratik seçimle nihayete ermesini sağlayan sandık kurulu görevlileri ve müşahitlerdir. Sandıktaki görevlilerimizin; nitelik ve nicelik olarak yaşanabilecek tüm aksaklıklara karşı gerekli donanıma haiz, bilgisi ve tecrübesiyle tüm olumsuzluklarla başa çıkabilecek etkinlikte ve yetkinlikte olmasına özen gösterdik. Hep söylediğimiz gibi davaya sadakat, göreve liyakat, işi yapacak takat ve cesaret ilkesiyle AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı olarak sandıklarda daha güçlüyüz, seçimlere şimdiden hazırız”  diye konuştu.

Toplantıya katılan Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet AYDIN; "1322 Nolu sandık seçmeni olarak burda olmak önemli. Seçim sandıkta kazanılır. Bu anlamda sandık görevlilerine çok iş düşüyor. Seçim nihayete ermeden sandıklarımızı terk etmememiz lazım. Teşkilat olarak bu konuda Türkiye’nin en teşkilatlı partisiyiz. Çok şükür 2023 Seçimlerine hazır bir teşkilatımız var" dedi.

Topantıya katılan , İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise; " Her bir görevlimizin amacı bize emanet edilen oyların yerine ulaşmasını sağlamak. Sadece AK Parti’ye oy verenlerin değil, iradesini sandığa yansıtan vatandaşlarımızın oyunun emanetçisi olarak görüyoruz kendimizi. Biliyoruz ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem sandığın hem de seçimin güvenliğinin teminatı AK Parti’dir” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise şunları söyledi; "Seçim günü demokrasinin temeli, vatandaşın iradesi, seçimi, kararı sizlerin gözetimindeki o sandıkların içinde olacak! Tek bir sandık bile bizim için çok önemli. Biz sizlere milletimizin namusunu, sandıklarımızı emanet ediyoruz! Sizler de emanete en güzel şekilde sahip çıkacak dava arkadaşlarımız olarak, bizler için ve bu vatanın geleceği için çok çok önemlisiniz” dedi.