Adıyaman Ali Dağı Mesire Alanı Rezaleti

Adıyaman Ali Dağı Mesire Alanı Rezaleti
Adıyaman Ali Dağı Mesire Alanı Rezaleti

Adıyaman’da Cumartesi günü kısıtlamanın kalkmasının ardından mesire alanlarına akın eden vatandaşlar su sıkıntısı nedeni ile isyan ettiler.

 

Adıyamanlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Ali Dağı mesire alanında bulunan çeşmelerden su akmayınca vatandaşlar kendi imkânlarıyla su getiriyor. Özellikle hafta sonları mesire alanına akın eden vatandaşlar susuzluktan ve bakımsızlıktan yakındı.

 

Su cenneti Adıyaman’da Pikniğe giden vatandaşlar, buradaki manzara karşısında şaşkına dönüyor. Çöpler içinde piknik yapılamayacağını söyleyen vatandaşlar, “Depo boş, çeşmeden su akmıyor. Tuvaletler ise rezalet” buraya temiz hava almak için geldik ama pislikten daha çok hastalığa yakalanacağız diyerek tepkisini gösterdi.

 

Bizlerde yetkililere buradan sesleniyoruz; Mesire alanlarını açtıysanız buraların bakımı yapılmalı. Tuvaletleri gidip görmeniz lazım adeta hastalık yayıyor, çevre kirliliğinde vatandaşların katkısı çok büyük ama su sıkıntısı sorunu sizlerin sorumluluğunda konu ile ilgili yetkililerden açıklama ve girişim bekliyoruz.

Yorum Yaz