Adıyaman Belediye Otobüsünde Tehlikeli Yolculuk

Adıyaman Belediye Otobüsünde Tehlikeli Yolculuk
Adıyaman Belediye Otobüsünde fazla yolcu taşıyan şoförler tehlike saçıyor
Adıyaman'da Altınşehir mahallesinden Adıyaman Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi yönünde güzergâhında çalışan belediye otobüsünün fazla yolcu alması olası faciaya davetiye çıkarıyor.


Adıyaman'da tıka basa yolcu alan bir minibüsün trafikteki seyri vatandaşın kamerasına yansıdı. whatsapp haber ihbar hattımıza ulaşan bilgi ve görüntüye göre


Altınşehir yolu üzerinde seyreden otobüsten yansıyan görüntüler yürekleri ağza getirdi. Belediye otobüsünün kapı girişine dahi dolduracak şekilde yolcu alması ve otobüs şoförünün hiçbir şey olmamış gibi yolda seyretmesi ise insan hayatına verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi.


Altınşehir-Adıyaman Eğitim ve araştırma hastanesi güzergâhında kaydedilen görüntülerde, tıka basa tabiri caize üst üste sıkışmış bir şekilde yolculuk yaptığı görülüyor. Olası bir kazada daha fazla can kaybı veya yaralanmaya sebep olabilecek bu görüntüden sonra akıllara şu soru geliyor acaba Adıyaman Belediyesi düzenli denetim yapmıyor mu ki şoförler rahatlıkla kapasitesinden fazla yolcu alıyor.




Yorum Yaz