Adıyaman´ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 6 silah ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram ve düğün tedbirleri çerçevesinde yaptıkları çalışmalar sonucunda 6 farklı marka ve model de silah ele geçirdi. Akabinde şahıslar hakkında da adli ve idari işlemler yapılmak suretiyle Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.
Düğün günlerinin yas gününe çevrilmesine izin vermeyeceklerini belirten Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü, özellikle düğün sezonu boyunca tedbirlerin daha sıkı bir şekilde devam edeceği bilgisine yer verdi.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 30 Haziran 2023 09:27
Adıyaman´da 6 silah ele geçilirdi

Adıyaman´ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 6 silah ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre Kaht
- 15:36Bakan Kurum: "Adıyaman yıkıldığı yerden doğruldu"
- 12:37Adıyaman Belediyesi’nden üvez ve sivrisineğe karşı kesintisiz mücadele
- 10:52Adıyaman’da sıcak hava asfaltı eritti
- 09:33Başkan Hallaç, hemşehri buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geliyor
- 22:03Adıyaman’da İki grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı
- Youtube

