Adıyaman´da 61 saat sonra inanılmaz kurtuluş

Adıyaman´da 61 saat sonra inanılmaz kurtuluş
Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman´da enkaz altında kalan 55 yaşındaki Latife Bozan ekiplerin çalışması sonrası 61 saat sonra sağ ola
Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman´da enkaz altında kalan 55 yaşındaki Latife Bozan ekiplerin çalışması sonrası 61 saat sonra sağ olarak çıkarıldı. Hayatta olduğu belirlenen 56 yaşındaki eşi Burhan Bozan´ın da kurtarılmasına çalışılıyor.
Adıyaman Valiliği karşısındaki 7 katlı Zümrüt Apartmanı´nda enkaz altında kalan Bozan çifti için zamanla yarış başladı. Latife Bozan´ın erkek kardeşi 2 gündür verdikleri mücadele sonrası ablası ve eniştesinin seslerini duyunca ekip istedi. UMKE, Gebze Belediyesi, Silivri Belediyesi´ne ait arama kurtarma ekipleri depremden 61 saat sonra enkaz altından Latife Bozan´ı çıkardılar. Tekbirler eşliğinde çıkarılan Latife Bozan hastaneye sevk edildi.
Eşi Burhan Bozan´ın kurtarılması için çalışmalar devam ediyor. Aynı binanın enkazında bir çocuğun da sağ bulunması ihtimali olduğu kaydedildi. Öte yandan, İHA Bölge Müdürü Yasin Erdem de canlı yayında o anları anlatırken duygusal anlar yaşadı.