Adıyaman’da Ramazan ayının bereketi ve manevi atmosferi, düzenlenen iftar programında vatandaşlarla paylaşıldı.
Adıyaman Valisi Osman Varol, A101 tarafından İmamağa Mahallesi’nde kurulan iftar çadırında Adıyamanlı vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Yoğun katılımın olduğu programda, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ön plana çıktı.
İftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Varol, aynı sofrada buluşmanın önemine vurgu yaparak Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti. Sofraların paylaştıkça güzelleştiği, kalplerin ise dayanışma ve kardeşlik duygularıyla ısındığı buluşmada, Ramazan’ın manevi atmosferi hep birlikte yaşandı. Programda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, organizasyona katkı sunan A101’e teşekkür edildi.
Program, yapılan duaların ardından sona erdi.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 24 Şubat 2026 12:41
Adıyaman’da ’bereket sofralarda, kardeşlik gönüllerde’ iftar buluşması

Adıyaman’da Ramazan ayının bereketi ve manevi atmosferi, düzenlenen iftar programında vatandaşlarla paylaşıldı.Adıyaman Valisi Osman Varol, A10
- 19:21Otomobil şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
- 18:51Darbedilen kadını kurtarmak isteyen gencin bıçaklı saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı
- 18:24Şiddete maruz kalan kadını kurtarmak isterken bıçaklandı
- 12:41Otomobil şarampole yuvarlandı: 1’i çocuk 5 kişi yaralandı
- 12:18Teşikan Yaylası’nda su tepkisi
- Youtube

