Adıyaman’da çok sayıda silah ele geçirildi

Adıyaman’da çok sayıda silah ele geçirildi
Adıyaman Emniyeti tarafından gerçekleştirilen denetimde bir çok silah ele geçirildi. Alınan bilgiye göre; Adıyaman Gölbaşı Narkotik suçlarla mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu denetimden durdurulan H.B isimli şahsın kullandığı

Adıyaman Emniyeti tarafından gerçekleştirilen denetimde bir çok silah ele geçirildi.

 

Alınan bilgiye göre; Adıyaman Gölbaşı Narkotik suçlarla mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu denetimden durdurulan H.B isimli şahsın kullandığı şüpheli bir araçta çok sayıda silah ele geçirildi.

 

Araç içerisinde yapılan aramada; 3 Adet kurusıkıdan çevirme tabanca ve bu tabancalarda bulunan şarjör içerisinde toplam 4 adet 7.65  fişek, 2 Adet kurusıkı tabanca, 1 Adet Komando bıçağı,3 ayrı kutu içerisinde toplam 64 Adet 7.65 mm fişek ve poşet içerisinde 10 adet 9 mm kurusıkı Tabanca fişeki ele geçirildi.

 

Ayrıca şahsın ikametinde ve iş yerinde yapılan aramada; 1 Adet sürgü ve namlusu bulunmayan Tabanca Gövdesi, 1 Adet Tek kırma Av Tüfeği,14 Adet 7×65  ve  14 adet 9 mm Tabanca Fişeği, 1 Adet Komando Bıçağı, 1 Adet Kuru sıkı Toplu Tabanca,2 Adet Kuru sıkı Tabanca ve Şarjörleri ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan H.B. İsimli şahıs sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 

Olayla ilgili soruşturma devam etmekte.

Yorum Yaz