Adıyaman’da Sultanbekov Rüzgarı Esti

Adıyaman’da Sultanbekov Rüzgarı Esti

Adıyaman'da faaliyet gösteren özel bir İnşaat firması payitaht konut projesinin temel atma törenine Dünyaca Ünlü Sanatçı DOMBRA nın Bestekarı ARSLANBEK SULTANBEKOV'u davet etti. 

Çokşulu bir kalabalık tarafından karşılanan SULTANBEKOV başta DOMBRA  olmak üzere söylediği şarkılarla temel atma törenine katılanlara güzel saatler yaşattı. Temel atma törenine renk katan Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından biri olan SULTANBEKOV Adıyaman'da kendisine gösterilen  muazzam ilgi'den dolayı son derece  memnun olduğunu ifade etti. Törene katılanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ARSLANBEK SULTANBEKOV daha sonra Bitlis Ahlat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacağı Malazgirt zaferinin 950.yıldönümü münasebetiyle yapılacak etkinlikte sahne almak üzere Ahlat'ta doğru yola çıktı.

Firma yetkilileri sayın ARSLANBEK SULTANBEKOV a teşekkür ediyoruz. Yoğun programının arasında ilimize geldi. Misafirlerimize güzel bir mini konser verdi. Umarız ikimizin tanıtımına bir parçada olsa katkı sağlayabilmişizdir.