Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda tefecilik yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi.
Edinilen bilgilere göre, Kahta Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kahta ilçesinde 3 şüpheli şahsın haksız kazanç elde etmek maksadıyla ihtiyaç sahibi şahıslara yüksek faiz karşılığında para vererek, bu yolla vatandaşları mağdur ettiğini tespit etti.
Tespit edilen şüphelileri yakalamak amacıyla Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda operasyon düzenleyen jandarma ekipleri 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
Adli makamlara sevk edilene şüphelilerden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan şahısların adreslerinde yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca ve bu tabancalara ait mermiler ile borç defteri olduğu tahmin edilen 1 adet defter ise ele geçirildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
ASAYİŞ
Yayınlanma : 14 Şubat 2026 13:31
Adıyaman’da tefeci operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kahta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda tefecilik yapan şahıslara yönelik operasyon düzenle
- 20:19Kavga eden şahısların yakınları hastanede birbirlerine saldırdı
- 17:27Devlet hastanesindeki acil durum tatbikatı gerçeği aratmadı
- 17:05Hizmet-İş Genel Başkanvekili Özdemir’den belediye işçilerine birlik çağrısı
- 15:43Sincik’te 200 keklik doğaya salındı
- 14:38Adıyaman’da altyapısı tamamlanan yollar asfaltla buluşuyor
- Youtube

