Adıyaman'da Yaşlı Adamı Öldüren Katil Yakalandı

Adıyaman'da Yaşlı Adamı Öldüren Katil Yakalandı
Adıyaman'da, ortopedi engelli olan ve alzheimer hastası olduğu belirlenen Ahmet Elçi'yi vuran şüpheli yakalandı.

Adıyaman'da, ortopedi engelli olan ve alzheimer hastası olduğu belirlenen Ahmet Elçi'yi vuran şüpheli yakalandı.

 

Olay, öğlen saatlerinde Turgut Reis Mahallesi Zeytin Dalı Caddesi üzerinde meydana geldi.

 

Kahvehaneden çıkan daha sonra ekmek almak isteyen ortopedi engelli ve alzheimer hastası olduğu belirtilen Ahmet Elçi, ekmek aldığı esnada kimliği belirsiz şüpheli tarafından önce diz çöktürüldü daha sonra başından tabanca ile bir el ateş ederek infaz edildi. Kanlar içinde yere yığılan Elçi'yi görenler durumu polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Olay yerine gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken sağlık görevlileri tarafından Elçi, ambulansa alınarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan Elçi, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çevrede güvenlik kamerası kayıtları ve görgü tanıklarını dinlemeye aldı. Elçi'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga konuldu.

 

GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

 

Ahmet Elçi'nin vurulma anında ise şüpheli ile tartıştığı ve Elçi'nin elinde ekmek olduğu görüntülenirken şüpheli Ahmet Elçi'yi diz çöktürmek istediği ve daha sonra tabanca ile başına bir el ateş ederek öldürme anı saniye saniye görüntülendi.

 

Polis güvenlik kaydı ve çevrede görgü tanıkların ifadesinin ardından şüpheli Ahmet Elçi'nin eski komşusu olduğu saplanan Mehmet T.(69), olduğunu belirledi. Yapılan çalışmada bir otobüs firması ile Adıyaman-Gölbaşı Karayolunda yakalandı.

 

Gözaltına alınan Mehmet T., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorum Yaz