Adıyaman'da Yöresel ürünler fuarı açıldı

Adıyaman'da Yöresel ürünler fuarı açıldı

Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarının 6.´sı Adıyaman´da açıldı.

 

Pandemi kurullarına uygun olarak 5-9 Nisan tarihleri arasında açık olacak olan Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı´nda ürünler satışa sunuldu. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Merkezinde Medya Trend Fuar ve Organizasyon tarafından gerçekleştirilen fuarda Türkiye´nin çeşitli yörelerinden ürünler satışa sunuldu.

 

Medya Trend Fuar ve Organizasyon sorumlusu Mustafa Gül, pandemi kurullarına uygun olarak fuarın açıldığını belirterek, "5-9 Nisan tarihleri arasında Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El sanatları Fuarının açılışını yaptık. Fuarımız akşam saat 20.30´a kadar açık olacaktır. Altı yıldır bu fuarı Adıyaman´da düzenliyoruz. Gecen yıl ortaya çıkan korona virüs pandemisi nedeniyle 15 aydır fuar düzenlemiyorduk. Fuarı şuan Ticaret Bakanlığının, TOBB´un izinleri ile gerekli önlemleri alarak fuarı açtık. Girişte HES kodu uygulaması, ateş ölçümü, maske kullanım zorunluluğu var. Fuarda koridor genişliğini arttırdık. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak fuarımız açıldı.

 

Türkiye´nin değişik illerinden katılımcılarımız var, kendi coğrafi işareti olan ürünleri ile Adıyaman halkıyla bir araya geliyor" diye konuştu.

Yorum Yaz