Adıyaman Huzur Evi Ne İşe Yarıyor ?

Adıyaman Huzur Evi Ne İşe Yarıyor ?
Adıyaman'da sokakta parklarda kalan evsizler Adıyaman Belediyesinden kendilerine uzanacak yardım elli bekliyorlar.

Adıyaman'da sokakta parklarda kalan evsizler Adıyaman  Belediyesinden kendilerine uzanacak  yardım elli bekliyorlar.


Özellikle Adıyaman'da evleri olmayan  dışarda kalan  vatandaşlar  yetkililerin kendilerine uzanacak elli beklerken en azından kış ayını geçirecekleri bir sıcak yer istediklerini söylediler.


"Havalar Soğudu Yatacak Yer Bulamıyoruz"


Dışarda kalan evsiz vatandaşlar konuşmalarından" Kimsemiz olmadığından  dolayı dışarda kalıyoruz. Yazın dışarda yatabiliyoruz ama kış aylarında dolayı dışarda kalamıyoruz. Ya bir dükkan altında yada yağmurun bize değmeyeceği bir yerde kalmak zorunda kalıyoruz. Bizlere yardım ellerini uzatsınlar Belediye Başkanımızın bize  bu konuda yardımcı olacağına inanıyoruz. Başka illerde dışarda kalan insanlar için yer ayarlanıyor. Bizlere de yardım edilsin sözlerini ifade ettiler."


"Huzur Evi Var Kalan Yok  Bu İnsanları Kış Bitene Kadar Misafir Edilebilir"


Durumu gören vatandaşlar ise" Bu insanlarımız bizim insanlarımız bunlara her konuda sahip çıkmamız gerekiyor. Bu insanların sağlık kontrollünden geçirilmeleri lazım. En azından bir tas çorba verilmeli sıcak bir ortam sağlanmalı yaz aylarında parkta yatabilirler ama kışın nerede kalacaklar. Adıyaman'da huzur evi var ama kalacak kimse yok bu insanlarımızı kış bitene kadar orada misafir edilebilir. Yetkililerimiz bu konuya çözüm bulsunlar bu insanlarımıza sahip çıkalım sözlerini ifade ettiler.

BHA

Yorum Yaz