Adıyaman İGC’den Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürü Çelik’e Ziyaret

Adıyaman İGC’den Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürü Çelik’e Ziyaret

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar Müdürünü ziyaret etti.

 

 

Adıyaman’a halka hizmet eden tüm kurumların çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirten İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek:”Başta kadına şiddet, madde bağımlılığı, bakıma muhtaç aile bireyleri ve engelliler olmak üzere toplumun önemli sorunlarına çare bulmak için gayretle çalışan İl Müdürlüğümüzün çalışmalarını her zaman kamuoyu ile paylaşıyoruz. Aile ve Sosyal Politika Müdürümüzün kentimize verdiği hizmetleri takdir ile izlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Adıyaman’da ihtiyaç sahibi binlerce insana hizmet verdiklerini belirten Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Fehmi Çelik, toplumun her kesimine hizmet ederek çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüklerini söyledi.

Kamu kurumlarının çalışmalarını halka anlatan basın mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Müdür Fehmi Çelik; ”Bizlerin çalışma sisteminde gün, saat, zaman ve mekânın önemi yoktur. Bizler 7 gün 24 saat çalışan bir müdürlüğüz. Amacımız ihtiyaç sahiplerinin her sorununa çözümler üreterek onlara destek olmaktır. Bu konuda inanılmaz bir performans ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizler basın mensupları olarak kurumumuzun çalışmalarına ve faaliyetlerimizin halka aktarılmasında bizlere her zaman destek oluyorsunuz. Bu bağlamda sizlere de teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz