Adıyaman İGC’den Alay Komutanı Bilgehan Yeşilyurt’a Ziyaret

Adıyaman İGC’den Alay Komutanı Bilgehan Yeşilyurt’a Ziyaret

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Bilgehan Yeşilyurt’a, nezaket ziyaretinde bulundu.


Ziyarette konuşan Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Adıyaman basınının jandarma başta olmak üzere güvenlik güçleriyle yakın diyalog içerisinde, uyumlu bir çalışma ortamı oluşturduğunu belirtti. Gazetecilerin her zaman polisi ve askeriyle birlikte olduğunu dile getiren Akbilek, “Bu güne kadar jandarmayla hep uyum içerisinde çalıştık. Bu birlikteliğin bundan sonra da devam etmesini diliyoruz. Bizler her konuda gerek jandarmamıza gerekse polisimize yardımcı olmaya çalışırız. Sağ olsunlar bu güne kadar aynı yakınlığı biz de onlardan gördük. Bu uyumun devam etmesini diler, gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik güçlerimize çalışmalarında başarılar dileriz” diye konuştu.

 

ASAYİŞ OLAYLARINDA EN HUZURLU İL ADIYAMAN

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alay Komutanı Jandarma Albay Bilgehan Yeşilyurt’da, Adıyaman gibi güzide bir şehirde görev yapıyor olmaktan mutluyum.  Adıyaman’ın huzur yönünden oldukça güvenli olduğunu dile getiren Alay Komutanı Jandarma Albay Bilgehan Yeşilyurt, oluşan bu diyalogun devam etmesini temenni Ediyorum. Adıyaman gerçekten her şeyiyle çok güzel bir şehir. Burayı sevmemek mümkün değil. Biz de bu güzel şehrin, insanlarına hizmet etmek için buradayız. Jandarma teşkilatı olarak, Adıyaman’ın genelinde oluşan bu huzur tablosunun devam etmesi için üzerimize düşeni gece gündüz demeden yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz