Adıyaman İGC’den BYHİ Müdürü Korkut’a Ziyaret

Adıyaman İGC’den BYHİ Müdürü Korkut’a Ziyaret

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çeliker ile birlikte Adıyaman Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut’u ziyaret etti.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek; İlimize geldiği günden bugüne kadar mütevazı ve görevini layıkıyla yapan Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut’a başarılı çalışmalarının devamını diledi. Yapılan ziyarette İnternet Gazeteciliği ve Basın sektörü üzerine sohbet edildi.

 

Basın mensuplarımız bizim için son derece önemli diyen Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İskender Korkut; “Belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları geniş kitlelere ulaştırmak adına Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti üyelerinin destekleri bizlere büyük güç veriyor. Bunun yanında ulaşamadığımız vatandaşlarımızın sorunlarını da bizlere aktarma konusunda da basın çalışanlarımızın katkısı çok fazla. Bu nedenle biz gazeteci arkadaşlarımızı bir paydaş olarak görmekteyiz. Bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin en güzel şekilde devam edeceğini vurgulayan İskender Korkut, “Basın mensuplarımızla hiçbir zaman diyaloğumuzu koparmayacağız. Vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü kuran gazeteci arkadaşlarımızı hep dikkate alacağız. Ziyaretlerinden dolayı Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çeliker’e teşekkür ediyorum dedi.

Yorum Yaz