ADIYAMAN NEMRUT ROTARY KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM

ADIYAMAN NEMRUT ROTARY KULÜBÜNDE DEVİR TESLİM

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 2019-2020 Dönem Başkanı Emine Çiftçi bir yıl süren görev süresinin dolması nedeniyle görevini İsmet Atay’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan 2019-2020 Dönem Başkanı Emine Çiftçi;"Bu gece dönemimin teması olan “Rotary Dünyayı Birleştirir” sloganı ile başladığımız bir yılı bitirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum. Zaman su gibi akıp geçiyor. Ancak bir yılı keyifli projelerle ve sevgili Rotary ailem ile birlikte topluma hizmet ederek geçirmenin huzurunu yaşıyorum. Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü kurulduğu günden buyana topluma hizmet projeleri ile çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Benden önceki başkanlarımızın yaptığı gibi bende bir yıl içerisinde yaşadığımız kente ve insanlarına hizmet projeleri üreterek katkı sağlamaya çalıştım. Bütün çalışmalarım süresince yanımda olan kulüp üyelerimize ve Rotary 2430. Bölge Guvernörümüz Hakan Karaalioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Yeni dönemde yolumuza İsmet Başkanımız ile devam edeceğiz. Kendisine ve gelecek dönem Bölge Guvernör Yardımcılığı görevini yürütecek olan Hasan Öztürk arkadaşımıza başarılar diliyorum" dedi.

Emine Çiftçi daha sonra 2019-2020 dönemindeki görevini tamamlayarak Başkanlık kolyesini 2020-2021 Dönem Başkanı İsmet Atay’a taktı.

Başkanlık kolyesini taktıktan sonra konuşan Adıyaman Nemrut Kulübü 2020-2021 dönem Başkanı İsmet Atay, geçmiş dönem başkanına ve yönetim kurulana yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Emine Çiftçi’ye çiçek takdim etti.

Nemrut Rotary Kulübü yeni dönem Başkanı İsmet Atay;“Bugün benim için çok önemli ve mutlu bir gün, dönem sloganımız “Rotary Fırsatlar Yaratır” diyerek bayrak yarışını yönetim kurulumla beraber devraldım. Kulübümüz bu yıl 21 yaşında. Adıyaman’a 21 yıldır hizmet eden bir kulübün başkanlığını yapmak benim için onur verici bir duygu. Bu yıl tüm Dünya’yı saran Koronavirüs nedeniyle projelerimiz daha farklı bir şekilde devam edecek. Özellikle maske ve mesafe kuralları ile yürüteceğimiz tüm projelerin Adıyaman’a ve halkımıza katkı sağlaması için gayret edeceğiz.

Kulübümüzün 21 yıldır Engelli kardeşlerimiz için gerçekleştirdiği “Engellilerle Zirvede Nemrut’a Tırmanıyoruz” projesi kapsamında 26 Eylül Cumartesi günü saat 14:00 da Nemrut Dağının zirvesinde Dünyaca ünlü Kanun Sanatçısı Ahmet Baran harika bir konser verecek. Bizler her şey Adıyaman için diyerek çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz” dedi.

2020-2021 dönemi Rotary 2430. Bölgeye bağlı Adıyaman, Malatya ve Diyarbakır illerinden sorumlu Guvernör Yardımcısı Hasan Öztürk ise;”Yeni dönemde her şey çok farklı olacak. Dünya Koronavirüs ile hızlı bir değişim süreci içerisine girdi. Bizlerde bu değişimi en iyi şekilde değerlendirerek “Rotary Fırsatlar Yaratır” sloganı ile bölgemizde ve sorumlu olduğum illerde topluma hizmet edebilmek için çalışmalarımıza 1 Temmuz itibariyle başladık. Umarım yaşadığımız kente ve bölgemize yararlı projelerle insanların hayatına dokunarak, onlara faydalı oluruz” dedi.

Yorum Yaz