Adıyaman Üniversitesi´nde devir teslim töreni yapıldı

Adıyaman Üniversitesi´nde devir teslim töreni yapıldı
Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Kelleş, görevi Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut´tan devraldı.Adıyaman Üniver

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Kelleş, görevi Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut´tan devraldı.
Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Makamında gerçekleşen cübbe töreni sade bir şekilde gerçekleştirildi. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş´i rektörlük girişinde karşıladı. Birlikte makama geçen eski ve yeni rektör birbirlerine çiçek takdiminde bulundu. Prof. Dr. Mehmet Turgut, yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş´e rektörlük cübbesini giydirdi.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği devir teslim töreninde eski Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman Üniversitesi´nde bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsederek yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş´e görevinde başarılar diledi.
Adıyaman için çalışacaklarını belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş ise, eski Rektör Mehmet Turgut´a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, çok işlerinin olduğunu ve gece gündüz demeden çalışmalar içerisinde yer alacaklarını dile getirdi.