Adıyaman Üniversitesinde bilgisayar laboratuvarları hizmete girdi

Adıyaman Üniversitesinde bilgisayar laboratuvarları hizmete girdi
Adıyaman Üniversitesi bünyesinde yer alan bilgisayar laboratuvarları, 6 Şubat´ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle 2023-2024 Eğitim-Öğretim Y

Adıyaman Üniversitesi bünyesinde yer alan bilgisayar laboratuvarları, 6 Şubat´ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında uzaktan öğretim yöntemleri ile eğitim görecek olan öğrencilerimizin kullanımına açıldı.
Üniversitedeki bazı fakülte ve bölümlerin eğitimlerini uzaktan öğretim yöntemiyle sürdürecek olmasından dolayı yeterli internet altyapısı ve teknik imkana sahip olmayan Adıyaman Üniversitesi öğrencileri, bilgisayar laboratuvarlarından yararlanabilecek.
Aynı şekilde Adıyaman´da ikamet eden diğer üniversite öğrencileri de uzaktan eğitim süreçlerinde ihtiyaç duymaları halinde Adıyaman Üniversitesi bilgisayar laboratuvarlarını kullanabilecek.
İlk etapta mühendislik fakültesinde 2, fen edebiyat fakültesinde 2 ve eğitim fakültesinde 1 adet olmak üzere toplamda 5 adet bilgisayar laboratuvarı hizmete sunuldu. Öğrencilerin ihtiyaç duyması halinde diğer bilgisayar laboratuvarlarının da kullanıma açılması planlanıyor.