Adıyaman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine sivil toplum kuruluşlarından üye seçimi yapıldı.
Adıyaman Valiliği SYD Vakfı mütevelli heyetine girecek olan 2 sivil toplum kuruluşu başkanının seçimi konferans salonunda gerçekleştirildi. SYD Vakfı Müdürü Mehmet Şimşek Başkanlığında gerçekleşen seçime 4 sivil toplum kuruluşunun başkanı aday oldu.
Kızılay Başkanı Murat Bulut, Gökkuşağı Derneği Başkanı Hüseyin Er, Muhacirler Derneği Başkanı Mehmet durur, İnsani Yardım Vakfı Başkanı Halit Tekbaş aday oldu.
Sivil toplum kuruluşu başkanlarının oy kullandığı seçimde Kızılay Başkanı Murat Bulut ve İnsani Yardım Vakfı Başkanı Halit Tekbaş en çok oyu alarak mütevelli heyetine seçildi.
Seçim sonrası tüm adaylar kısa bir konuşma yaparak, seçimin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 16 Haziran 2021 17:23
Adıyaman Valiliği SYD Vakfı mütevelli heyetine üyeler seçildi

- 19:01Adıyaman’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 3 yaralı
- 17:09Motosikletle çarpışan otomobil sürücüsü kaçtı: 1 yaralı
- 17:00Motosiklete çarpmamak için manevra yapınca kaza yaptı: 1 yaralı
- 16:34Vali Küçük, kırsala yönelik yatırımları değerlendirdi
- 16:33Av sezonunun başlamasıyla su ürünleri denetimleri artırıldı
- Youtube

