Adıyaman Valisi Osman Varol, esnafla bir araya geldi

Adıyaman Valisi Osman Varol, esnafla bir araya geldi
Adıyaman Valisi Osman Varol, deprem sonrası ticari faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret etti.Ziyarette Vali Varol´a, Vali Yardımcısı
Adıyaman Valisi Osman Varol, deprem sonrası ticari faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret etti.
Ziyarette Vali Varol´a, Vali Yardımcısı Muhammet Tugay, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı eşlik etti.
Depremin yaralarını sarmak ve afetin izlerini silmek için göreve başlar başlamaz şehir merkezindeki esnafları ziyaret eden Vali Osman Varol, esnafların Kurban Bayramını tebrik ederek hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Çocuklara da oyuncak hediye etti.
Yaşanan deprem felaketi sonrasında kentin tekrardan kalkınması ve hayatın normal temposuna dönmesi için sorunların tespiti ve çözümü noktasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Varol, esnaflardan gelen öneri ve talepleri dinledi. İş yerleri yıkılan ve ağır hasar alan esnafların ticari hayatlarını sürdürebilmeleri için kurulan konteyner çarşıları da ziyaret eden Vali Osman Varol, esnafları tek tek ziyaret ederek hasbihal etti.