Adıyaman'da İdam Gelsin İmza Kampanyası Başladı

Adıyaman'da İdam Gelsin İmza Kampanyası Başladı
Gölbaşı'nda Demokrasi Platformu tarafından demokrasi nöbetinin 5.gününde konvoy yapılıp, darbecilere karşı idamın yeniden gelmesi için imza kampanyası başlatıldı.
Gölbaşı'nda Demokrasi Platformu tarafından demokrasi nöbetinin 5.gününde konvoy yapılıp, darbecilere karşı idamın yeniden gelmesi için imza kampanyası başlatıldı.


Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı konuşmada; top, tüfek ve F-16'ların Türk Milletlinin iradesinin elinden alamayacağını belirterek Türkiye'nin bunu ispat ettiğini ifade ettiğini belirterek "Yaşasın Türk Milleti" dedi.


Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, konuşmasında şunları kaydetti:



"Biz birimize düşkün bir milletiz. Belki daha önceki ihtilallerde dik duruş gösteremedik ama Cuma günü Başkomutanımız morallerimizi yükseltti, cesaret verdi, meydanlara döküldük, Gölbaşı'da bu çorbaya tuz, Allah sizlerden razı olsun.


Bugün de Gölbaşı tarihinde görüşmemiş bir konvoy oluştu, heyecanlı bir konvoy oluştu, iman dolu bir oluştu, efendi efendi yürüdük, dolaştık ve geldik. Kendimizi gösterdik. Dik durduk ama diklenmedik. Vakarlı durduk, bu vakarlı duruşumuz devam edecek. Bu azminizden dolayı ben tekrar sizlei kutluyorum değerli hemşerilerim. 


Cuma gününden beri AK Partilisi, Cumhuriyet Halk Partilisi, Saadet Partilisi, Milliyetçi Hareket Partilisi, BBP'li demeden bu meydanlara koştunuz. Bu meydanları coşturdunuz. Burada siyaset yok değerli arkadaşlar, Gölbaşı olgunluğunu gösterdi. Cuma gününden bu yana hiçbir parti bayrağı açılmadı, hiçbir siyasi slogan atılmadı. Çünkü davamız vatandı, davamız milli egemenlikti, davamız özgürlüktü. Rabbim hepinizden razı olsun."


??İdam Gelsin İmza Kampanyası Başlatıldı??


Gölbaşı'nda Demokrasi Platformu tarafından demokrasi nöbetinin 5.gününde darbecilere karşı idamın geri gelmesi için imza kampanyası başlatıldı.


Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, konuşmasında, vatan hainliği gösterenlere idam cezasının yeniden gelmesini istediklerini belirterek bunun için Gölbaşı olarak da bir imza kampanyası başlattıklarını söyledi.


Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TBMM Başkanlığı'na ve Cumhurbaşkanlığı'na gönderecekleri imzalı dilekçelerde aşağıda isim ve imzaları bulunan Türkiye Cumhuriyet vatandaşları olarak bizler Adıyaman Gölbaşı 15 Temmuz Demokrasi platformu önderliğinde darbe girişiminde bulunup mazlum halkın üstüne uçaklarla bomba yağdıran, milli iradenin beşiği durumundaki TBMM'yi bombalayan vatan hainlerinin yargılanmasında idam cezasının yeniden yasalarımıza konulmasını talep etiklerini belirterek isteğimizin yerine getirilmesi konusunda TBMM'nin gerekli düzenlemeyi yapması için emir ve müsaadelerinizi saygıyla arz ettikleri dilekçeyi imzalamalarını istedi.


Konuşmalardan sonra alanda bulunanlar imza kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BHA

Yorum Yaz