Adıyaman'da Polis Merkezine Silahlı Saldırı

Adıyaman'da Polis Merkezine Silahlı Saldırı
Fatih Mahallesi Fatih Camii yakınlarında esnaflardan haraç isteyen şahıslar ile esnaflar arasında gündüz

 Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi Fatih Camii yakınlarında esnaflardan haraç isteyen şahıslar ile esnaflar arasında gündüz saatlerinde silahlı, sopalı, bıçaklı ve taşlı kavga yaşandı. 


Yaşanan kavgada 8 kişi yaralanmış 10 kişi ise gözaltına alınmıştı. Polis ekipleri gece saatlerine kadar olay yerinde nöbet beklerken esnaftan haraç istedikleri iddia edilen kalabalık bir grup Fatih Mahallesinde bulunan polis merkezine tabanca, pompalı av tüfeği ve taşlarla saldırdı. Polis ekipleri saldırının yapıldığı polis merkezine gelirken saldırıyı gerçekleştiren grup silahlarıyla beraber gecenin karanlığında kayıplara karışırken mahalleli ellerine aldıkları, sopa, kaza, kürek, taş ve kesici aletlerle sokağa dökülerek polis merkezine gelerek şahısları linç etmek istediler.


Olay yerine gelen Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, mahalle halkını uzun süre sakinleştirmeye çalıştı.Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner  vatandaşlar  ile bir araya gelerek  mahalleyi sakinleştirdi.


Daha sonra 500 kişilik grup  sessiz bir şekilde dağılırken Polis ekipleri mahalle çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.  Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BHA

Yorum Yaz