Adıyaman'da Polise Taşlı Sopalı Saldırı

Adıyaman'da Polise Taşlı Sopalı Saldırı
Adıyaman'da 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.B isimli şahsı bir düğünde olduğunu tespit eden ve düğün içerisinde gözaltına alınan şahısın yakınları

Adıyaman'da 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.B isimli şahsı bir düğünde olduğunu tespit eden  ve düğün içerisinde gözaltına alınan şahısın yakınları ve polis arasında taşlı sopalı kavga meydana geldi.


Edinilen bilgiye Gasp ve diğer suçlardan dosyası kabarık olan ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan  T.B isimli şahısı takip altına alan polis ekipleri Kayalık mahallesi biriketçiler sitesi içirişinde bulunan bir düğün de olduğu tespit edildi.


Sivil polis ekipleri tarafından düğün içerisinde gözaltına alınan şahısın yakınları ve polis ekipleri tarafından taşlı sopalı kavga meydana geldi. Polis ekiplerinin olaya yetersiz kalmasından dolayı olay yerine bir çok polis ekibi ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. 


Çıkan kavgada kalabalığın dağılması için polis ekipleri havaya uyarı ateşi açtılar. Aranan şahıs T.B isimli şahıs gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olay esnasında birkaç polis memuru ufak sıyrıklar alarak yaralandı. Başka bir olay olmaması için polis geniş güvenlik önlemi aldı. 


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BHA

Yorum Yaz