Adıyaman'da Suriyeli Hırsızlar Yakalandı

Adıyaman'da Suriyeli Hırsızlar Yakalandı
Adıyaman'da, bir ihbarı değerlendirerek harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri,

Adıyaman'da, bir ihbarı değerlendirerek harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, hırsızlık yapan Suriyeli 6 şahsı kovalamaca sonucu yakaladı.


Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (82. Yıl Devlet Hastanesi) bulunan tekerlekli sandalyeler, kapı demirleri gibi malzemeleri çalarak bir el arabasına yükleyen Suriyeli 6 hırsız, çaldıkları malzemeleri el arabasıyla Karapınar Mahallesi, Sümer Bank Parkı yakınlarına kadar getirdi. Gece saatlerinde oturduğu bir ikametin penceresinden dışarıyı izleyen vatandaş durumdan şüphelenerek polis ekiplerine bilgi verdi. İhbar üzerine kısa sürede harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, belirtilen adrese gelerek 6 şahsı yakalamak istedi. Polisleri fark eden 6 şahıstan 1'i kovalamaca sonucunda yakalanırken, diğer 5 şahıs ise, olay yerinden firar etti. Yakalanan Suriyeli hırsız olay yerinde gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, firar eden 5 şahsın yakalanması için çalışmaları hızlandırarak şahısların kaçış güzergahlarını ve çevresini adeta çembere aldı. Yapılan inceleme ve çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirerek firar eden 5 şahıstan 3'ü bir ikametin bahçesi içerisinde 2 şahıs ise bir ara sokak içerisinde yakalandı.


Yakalanan şahıslar gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken,  şahısların Adıyaman'da, birçok hırsızlık olayı gerçekleştirdiği öğrenildi. Öte yandan Suriyeli hırsızlık çetesinin çökerten Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri'ne, mahalle sakinleri teşekkürlerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. BHA

Yorum Yaz