ASAYİŞ
Yayınlanma : 18 Ekim 2015 15:08

Adıyaman'da Trafik Kazası; 2 Yaralı

Adıyaman'da Trafik Kazası; 2 Yaralı
Adıyaman'da otomobil ile kamyonunun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Gaziantep istikametine gitmekte olan Mustafa S.idaresindeki 12 AU 254 plakalı otomobil, Gölbaşı-Malatya karayolunun 15. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak takla attı. 

Otomobil daha sonra Gölbaşı istikametinden Malatya'ya gitmekte olan Ali Ö. idaresindeki 02 ER 174 plakalı kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrasında her iki sürücü yaralandı. 

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara olay yerinde yapmış oldukları  müdahe sonucunda her iki yaralı sürücüyü ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.