Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan iller arasında yer alan Adıyamanda ilk teravih namazı kılındı.
Ramazan ayının ilk teravih namazı için camileri dolduran Adıyamanlılar, özelikle il Müftülüğü yakınlarında bulunan Emir Sultan Camisine akın etti. Yatsı namazının kılınmasının ardından teravih namazını eda eden vatandaşlar, depremde hayatını kaybedenler ile İsrailin saldırı ve işgali altındaki Gazze için dua etti. İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu tarafından kıldırılan teravi namazında vatandaşlar, bereketle dolu olan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.
Vatandaşlar aynı zamanda, Ramazan ayının gelmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ama yaşadıkları depremden dolayı da yüreklerinin yandığını belirterek, herkesin Ramazan ayını kutladıklarını vurguladı.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 10 Mart 2024 21:52
Adıyamanda ilk teravih namazı kılındı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan iller arasında yer alan Adıyamanda ilk teravih namazı kılındı.Ramazan ayının ilk teravih namazı için
- 17:10Görme engelli aday Türkiye 6’ncısı oldu
- 17:064-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinden yılsonu programı
- 14:23Adıyaman Valiliği’nden kuvvetli yağış uyarısı
- 13:14Kız kardeşinin iş yeri önünde havaya ateş açan şahıs yakalandı
- 12:48Bir eniştesini vurup, diğer eniştesinin iş yerini kurşunlayan şahıs yakalandı
