Adıyamanda Necmettin Erbakan için vefa gecesi

Adıyamanda Necmettin Erbakan için vefa gecesi
Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan için Adıyamanda vefa gecesi düzenlendi.Cihannüma Derneği Adıyaman Temsilciliği tarafından merhum Necmettin E
Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan için Adıyamanda vefa gecesi düzenlendi.
Cihannüma Derneği Adıyaman Temsilciliği tarafından merhum Necmettin Erbakan için Memur-Sen Konferans Salonunda etkinlik düzenlendi. Cihannüma Adıyaman İl Temsilcisi Mehmet Halit Tekbaş ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı program Kuran tilaveti ile başladı. Cihannüma Adıyaman Temsilcisi Mehmet Halit Tekbaş açılış konuşmasında, Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakanın, geçmişten günümüze kadar her alanda derin izler bıraktığını ve onun çizmiş olduğu Milli Görüş Çizgisinden yoluna devam edeceklerini söyledi.
AK Parti Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış ise konuşmasında, Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakannın hayatı ve siyasi yönünden bahsetti.
Programa Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Program sonunda katılımcılara Necmettin Erbakanın Davam isimli kitabı hediye edildi.