Adıyamanda sağlık personellerine ilk yardım eğitimi

Adıyamanda sağlık personellerine ilk yardım eğitimi
Adıyamanın Kahta İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerine sertifikalı ilk yardım eğitimi verildi.İlk yardımın önemine dikkat çeken Kahta İlçe Sağlık Müdürü
Adıyamanın Kahta İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerine sertifikalı ilk yardım eğitimi verildi.
İlk yardımın önemine dikkat çeken Kahta İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Burcu Ezgi Kocaoğlu, doğru ve zamanında müdahalelerin, kazaların sonuçlarını hafifletebildiğini söyledi.
Müdür Kocaoğlu, Günlük hayatımızda öngöremediğimiz kazalar meydana gelebiliyor. Bu kazaların bazıları ise ağır yaralanmalara hatta ölümlere sebebiyet verebiliyor. Ancak doğru ve zamanında müdahale, kazaların sonuçlarını hafifletebiliyor. Bu nedenle bu gibi zamanlarda ilk yardımın önemi çok büyük. İlk yardım ile ilgili araştırma sonuçları, profesyonel yardım gelene kadar kazazedeye yapılan doğru müdahalenin önemini gösteriyor. Personelimizin bu eğitimi almalarını sağlayarak bu gibi durumlarda müdahale edebilmelerini amaçladık. Eğitimlerimizin sürekli olmasını amaçlıyoruz. Bize destek olan başta İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Cengiz Yorulmaz olmak üzere Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Aziz Gür, Eğitimci Abuzer Mehmet Akıncı ve Adem Duruya teşekkür ediyoruz diye konuştu.