Adıyamanlılar Vakfından Rektör Gönüllü'ye Teşekkür

Adıyamanlılar Vakfından Rektör Gönüllü'ye Teşekkür
Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan AKSOY ve Eski Başkanı Ömer ÖZKARTAL Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'ye
Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan AKSOY ve Eski Başkanı Ömer ÖZKARTAL Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ'ye hafta sonu gerçekleştirilen Vakıf Medeniyeti Sempozyumu için teşekkür ziyaretinde bulundu.


Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette AKSOY ve ÖZKARTAL Üniversite Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ'ye geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen "Vakıf Medeniyeti Sempozyumuna" ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.


Üniversite Rektörü Prof. Dr. Gönüllü de Üniversitelerin bilimsel ve kültürel araştırmaların merkezi olduğunu ve keyifli bir sempozyum geçirdiklerini kaydederek kültürümüzün temel taşlarından birini oluşturan vakıfların ve medeniyetinin, özellikle İslam medeniyetinin Üniversitemizde konuşulmasından ve böyle bir sempozyuma ev sahipliği yapmaktan onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.


Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan AKSOY ve Eski Başkanı Ömer ÖZKARTAL ziyaretlerinin ardından Üniversitemizden ayrıldı

Yorum Yaz