AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polata coşkulu karşılama

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ziya Polata coşkulu karşılama
Cumhur İttifakı ve AK Partinin Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.Ankaradan Adıyamana; Milletvekille

Cumhur İttifakı ve AK Partinin Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

 

Ankaradan Adıyamana; Milletvekilleri Resul Kurt, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özkan ve mevcut Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile gelen Belediye Başkan Adayı Ziya Polatı, AK Parti İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve MHP İl Başkanı Ali Önat karşıladı. Karşılama töreninde Kuran-ı Kerim okunarak dua edilirken, şehitler ve depremde hayatını kaybedenler için önce saygı duruşunda bulunuldu, sonra ise İstiklal Marşı okundu.

 

Adıyaman Havalimanında coşkulu partililer tarafından karşılanan Ziya Polat ve beraberindekiler, havalimanında vatandaşlara seslendi. Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, gece gündüz durmadan çalışacaklarını belirterek, İnşallah çok çalışacağız. Süleyman Kılınç başkanımın da dediği gibi beytülmale gözümüz gibi bakacağız. Onun baktığı gibi biz de kamunun malına, sizin emanet ettiğiniz makama, sizin emanet ettiğin her şeye gözümüz gibi bakacağız. Ona asla kimse yan gözle bakmayacak, baktırmayacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Sizin emanetinize sahip çıkmak için her gün 16 saat çalışacağımdan emin olabilirsiniz. 6 Şubatı unutmayacağız ama 6 Şubata da takılı kalmayacağız. Şehrimizi başlatılan imar ihyasını hep birlikte devam ettirip şehrimizi yeniden imarını ihya edeceğiz. O eski günlerimize inşallah hep birlikte kısa sürede kavuşacağız dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Emrah Bulucu ise konuşmasında, AK Parti olarak bizler koltuk, makam sevdasıyla değil, milletimize hizmet aşkıyla yola çıktık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da büyük AK Parti ailesi olarak sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

MHP İl Başkanı Ali Önat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçelinin iradesini 31 Martta da Adıyamanda sandıklara yansıtacaklarını vurguladı.

 

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise beş yıl önce verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini belirterek, Millet demiştik, memleket demiştik, beytülmal demiştik. Çok şükür 5 yıldır bundan taviz vermedik, Allaha şükürler olsun. Milletin malını kendi malımızdan daha korunaklı bir şekilde korumaya çalıştık şeklinde konuştu.

 

Milletvekili Resul Kurt, Ziya Polatın Adıyamana hayırlı olması temennisinde bulundu. Milletvekili Mustafa Alkayış, AK Parti olarak, Türkiyeyi daha fazla ayağa kaldırmak için, esaret zincirini hep beraber kırmak için, bu tuzakları hep beraber bozmak için dünyalık bütün her şeyden vazgeçtiklerini söyledi.
Milletvekili Hüseyin Özhan ise Ziya Polatı önce Allaha sonra Adıyamanlılara emanet ettiklerini söyledi.