AK Parti Heyetinden Büyük Birlik Partisine Ziyaret

AK Parti Heyetinden Büyük Birlik Partisine Ziyaret
AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet Büyük Birlik Partisi İl teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve beraberindeki heyet Büyük Birlik Partisi İl teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretle ilgili bir açıklamadı bulunan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan;

“AK Parti İl teşkilatı olarak her fırsatta halkımız, esnafımız, sivil toplum örgütü temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugünde Büyük Birlik Partisi Adıyaman il teşkilatına iadeyi ziyarette bulunduk. Söz konusu Adıyaman menfaatleri olduğunda ortak çalışmalar yürütüyoruz. Fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bugün ülkenin içinde bulunduğu ortam itibarıyla her zamankinden daha çok birlik ve beraberliği ihtiyacımız var. Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisinin yanı sıra Büyük Birlik Partisi genel başkanının da milli birlik ve beraberlik konusunda atmış olduğu adım ve açıklamalar bizleri sevindirmiştir. Bizlerde yerelde siyasi partiler olarak ülkemizin birlik ve beraberliği, ilimizin huzuru adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesileyle bugün bizleri en güzel şekilde ağırlayan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Komşu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyük Birlik Adıyaman İl Başkanı Nihat Komşu, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiğini söyledi.

Ziyarette İl Başkanı Mehmet Erdoğan’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve partililer eşlik etti.

Yorum Yaz