Ankara Arenada Adıyaman Rüzgarı Esti

Ankara Arenada Adıyaman Rüzgarı Esti
Pazar günü yapılan AK Parti Kongresinin çok coşkulu bir şekilde geçtiğini ifade eden AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, Adıyaman teşkilatı olarak

Pazar günü yapılan AK Parti Kongresinin çok coşkulu bir şekilde geçtiğini ifade eden AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, Adıyaman teşkilatı olarak muhteşem bir kongre atmosferi yaşadıklarını söyledi.


AK Parti kongresinin ülkemize ve tüm dünyaya hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Mutlu; "Ülkemiz özellikle siyasi alanda çok önemli bir süreçten geçiyor. AK Parti kurulduğu günden bugüne bu partinin bir dava hareketinin ürünü olduğunu herkes çok iyi bilmekte. Bu vesileyle daha önce sayın Abdullah Gül, Ardından sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ardından sayın Ahmet Davutoğlu partimizin hem genel başkanlığını hemde ülkemizin başbakanlığını yaptılar. 


Bugünde bu kutlu görev Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız sayın Binali Yıldırım'a kısmet oldu. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Bu hareketin lideri bellidir. AK Pati çatısı altında görev alan almayan herkes bizim için önemlidir. Çünkü burası bir dava hareketidir. Gelişen olaylar neticesinde Cumhurbaşkanı ile sayın başbakan arasında bir polemik yaşanır, ülkede bir kargaşa oluşur mu düşüncesi içerisinde olanların bu düşünceleri her zaman olduğu gibi boşa çıkmıştır. Pazar günü AK Parti liderine, kendisine ve ülkemize yakışır bir şekilde dünyanın gözünün üzerinde coşkulu bir kongreye imza atmıştır. Türkiye çok sağlıklı bir şekilde belirlemiş olduğu hedef doğrultusunda yoluna yürümeye devam edecektir." Dedi.


İl teşkilatı olarak Ankara'da kongre salonunda Adıyaman'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten başkan Mutlu; "Pazar günü düzenlenen kongreye katılan, katılamayan ve dualarıyla destek olan bütün herkese teşekkür ediyorum. Yapılan kongre sonunda AK Parti Genel Başkanlığına seçilen genel başkanımız sayın Binali Yıldırım'a başarılar diliyor, şimdiye kadar bu görevi en iyi şekilde yerine getiren başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi. BHA

Yorum Yaz