Arınç'dan Vali Demirtaş'a Övgü Dolu Sözler

Arınç'dan Vali Demirtaş'a Övgü Dolu Sözler
22.Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç'ın Adıyaman'da Hükümet Konağı ve İl Özel İdaresi yeni hizmet binalarının temel atma törenindeki konuşmasında Adıyaman Valisi Mahmut Demir taş'a övgü dolu sözler ifade etti.

22.Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç'ın Adıyaman'da Hükümet Konağı ve İl Özel İdaresi yeni hizmet binalarının temel atma törenindeki konuşmasında Adıyaman Valisi Mahmut Demir taş'a özgü dolu sözler ifade etti.

 

Arınç konuşmasında " Özellikle sayın valimize tebriklerimi  ve taktirlerimi sunmak istiyorum. Bu tür vesileler ile Adıyaman'a gidip geldim. Yapmış olduğu hizmetleri dosyalarından  ve Milletvekili arkadaşlarımızın da  söylemlerinden  takip ediyorum.81 ilin valililerin içerisinde Adıyaman Valisi Türkiye genelinde en başarılı 5 vali içerisindedir.Bizde taktir ediyoruz Vali Mahmut Demirtaş'ı  haklı ile bütünleşen kurumlar ile çok iyi çalışmalar yapan vizyon sahibi  her günün Adıyaman'a  yeni bir şeyler katmak için gayret eden uyumlu inançlı olarak hizmetlerini götürüyor.Darısı bütün illerimizin başına  diyorum Mahmut Demirtaş ve ekibine başarılar diliyorum dedi.

BHA

Yorum Yaz