Arka Sokaklar Otoparka Döndü

Arka Sokaklar Otoparka Döndü
Adıyaman Belediyesi tarafından başlatılan parkmetre uygulamasıyla birlikte şehir merkezinden çoğu vatandaş araçlarını yol kenarlarına park etmezken

Adıyaman Belediyesi tarafından başlatılan parkmetre uygulamasıyla birlikte şehir merkezinden çoğu vatandaş araçlarını yol kenarlarına park etmezken, bu defa ise ara sokaklar otopark alanlarına dönüştü. 


Adıyaman'da kangrenleşen sorunlara arasında yer alan oto park soruna alternatif olarak hayata geçirilen parkmetre uygulamasıyla ara sokaklar araç yoğunluğundan geçilmiyor.

 

Vatandaş araçlarını yol kenarlarına park etmezken, bu defa ise ara sokaklar otopark alanlarına dönüştü. Adıyaman'da kangrenleşen sorunlara arasında yer alan oto park soruna alternatif olarak hayata geçirilen parkmetre uygulamasıyla ara sokaklar araç yoğunluğundan geçilmiyor. Sabahın ilk ışıklarında uyandıkları vakit evlerinin önünde dizi haldeki araçları gören mahalle sakinleri, "Adıyaman'da başlatılan parkmetre uygulamasıyla birlikte park parası vermek isteyen kimi vatandaşlar bu defa da araçlarını sokak aralarına park etmeye başladılar. 


Birçok ilde başlatılan parkmetre uygulamasıyla birlikte trafikte bir rahatlama olurken, ilimizde parkmetre uygulamasına takılmak istemeyen vatandaş farklı arayışların içerisine girdiler. Ara sokaklara araçlarını park eden araç sürücüleri mesai saatleri içerisinde ücret ödemeden araçlarını park ediyorlar. Mahalle sakinleri olarak bu araçların kimler tarafından bırakıldığını bizlerde bilmiyoruz. Sabah uyandığımız vakit kapımızın önünde araçların park edildiğini görüyoruz. Bu konuda rahatsız olduğumuzu belirterek, yapılan bu parkların doğru olmadığını ifade ediyoruz.

BHA

Yorum Yaz