Aşıklar Sokağı Mahalle Sakinlerini Canından Bezdirdi

Aşıklar Sokağı Mahalle Sakinlerini Canından Bezdirdi
Adıyaman Yavuz Selim Mahallesi Mehmet Akif Caddesi, yeni adliye binası yanında bulunan ve vatandaşlar arasında AŞIKLAR SOKAĞI olarak bilinen

Yavuz Selim Mahallesi Mehmet Akif Caddesi, yeni adliye binası yanında bulunan ve vatandaşlar arasında AŞIKLAR SOKAĞI olarak bilinen sokakta gençlerin uygunsuz davranışları mahalleliyi çileden çıkardı.

 

Sokağın çok işlek olmaması ve arada olması münasebetiyle gençlerin buluşma noktası haline geldiğini belirten mahalle sakinleri; "Sabahın erken saatlerinden geç saatlerine kadar, sokak içerisinde gençler bira araya geliyor, bazen sohbet ediyorlar, bazen ise uygunsuz hareketler sergiliyorlar. 


Bazen çıkıp uyarıyoruz çekip gidiyorlar, bazen de bizi rahatsız etmeyin diye azar işitiyoruz. Utanma duygusundan noksan bu gençlerin geleceğini iyi görmüyoruz. Özellikle kız çocuklarının buradaki hal ve hareketlerini gördükçe çileden çıkıyoruz ama yapacak bir şeyimiz yok. Ya her gün burada birini vurmamız lazım, yada birilerini rahatsız ettiğimiz için onlar bizi vuracaklar. En büyük görev ailelerimize düşüyor. Çocuklarının nereye gittiğini, kimlerle bir araya geldiğini ve kimlerle arkadaşlık ettiğini takip etsinler. 


Emniyetimizin bir an önce sokak içerisinde bazı önlemler almasını istiyoruz. Yetkililerimizin gerekirse caydırıcı olması için kamera sistemi kurmasını istiyoruz." Şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

BHA

Yorum Yaz