ASKİM ekipleri kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor

ASKİM ekipleri kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor
Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri şehir genelinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını aralıksız şekilde sür

Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri şehir genelinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.
Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehir genelinde kanalizasyon altyapısı tahrip olan bölgelerin yaşanabilecek sorunlara yol açmadan çözüme kavuşturulması adına yürüttüğü çalışmalar devam ediyor.
Şehrin farklı noktalarında kademeli olarak kanalizasyon altyapısı yenileme çalışmalarını yürüten ASKİM ekipleri, Alitaşı Mahallesi Eski Halep Caddesinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına başladı. Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirten Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, "Kanalizasyon altyapısı konusunda sorun teşkil eden bölgelerde yeni hat döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Başlattığımız çalışmalar tamamlandığında kanalizasyon hattından kaynaklı oluşan veya oluşma durumu olan sorunlar büyük ölçüde ortadan kaldırılmış olacaktır diye konuştu.