Bakan Şimşek Adıyaman´da temaslarda bulundu

Bakan Şimşek Adıyaman´da temaslarda bulundu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem bölgesi Adıyaman´da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Ş
Bakan Şimşek Adıyaman´da temaslarda bulundu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem bölgesi Adıyaman´da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 6 Şubat depreminden en fazla etkilenen illerden birisi olan Adıyaman´ı ziyaret etti. Bakan Mehmet Şimşek, ilk olarak Adıyaman Valiliğini ziyaret etti. Burada şeref defterini imzalayan Bakan Şimşek, daha sonra Vali Osman Varol´dan kentte yapılanlar ile ilgili bilgi aldı.
 

Valilik ziyaretinin ardından Adıyaman Belediyesini ziyaret eden Bakan Şimşek, Başkan Süleyman Kılınç´tan deprem sonrası yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

 

Belediye ziyaretinin ardından AK Parti Adıyaman Başkanlığına gecen Bakan Şimşek, İl Başkanı Emrah Erkan Bulucu ve partililer ile sohbet etti. Partide `2023 Şehir Buluşmaları´ etkinliğine katıldı.
Daha sonra K6 Konteyner Kentte depremzedelerle bir araya gelen Bakan Şimşek, çocuklar ve kreş öğrencileriyle sohbet etti.

 

Örenli Mahallesi´nde yapılan kalıcı konutlarda örnek daireyi gezen Şimşek, Organize Sanayi Bölgesi´nde işadamları ve iş dünyasının temsilcileriyle toplantıya geçti.
Bakan Şimşek´e, Adıyaman Milletvekilleri Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış, Hüseyin Özhan eşlik etti.