Başkan Akbilek; Mevlit kandiliniz mübarek olsun

Başkan Akbilek; Mevlit kandiliniz mübarek olsun

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in dünyaya geldiği gün olarak kabul edilen ve Rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak bilinen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

Mesajında tüm İslam aleminin kandilini tebrik eden Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Cihan Akbilek,  şunları söyledi: 

 

“Alemlere rahmet, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşrifi olan Mevlid Kandilimiz tüm İslam alemini; huzura, sağlığa ve berekete eriştirsin. 

 

Başta korona virüs olmak üzere tüm salgın hastalıkların insanlığı esir aldığı, din düşmanlığının derin kırılmalara neden olduğu bu zor günleri elbette hep birlikte aşacağız. 

 

Birden çok imtihan ile mücadele ettiğimiz bugünlerde Hak Din İslam'a ve peygamber efendimiz (S.A.V)  HZ. Muhammed’e karşı sergilenen tavırları, gafil zihinlerin yönelttiği çirkin saldırıları bir kez daha şiddetle kınıyor, Müslümanların bir araya gelmesini Yüce Allah'tan diliyorum. 

 

Sen olmasaydın, kainatı Bu mübarek gecede Rabbimiz'den, Peygamberimizin adı ile af dileyerek, din kardeşlerimiz için dua edeceğimiz bir gece olması dileğiyle, Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.

Yorum Yaz