Başkan Akbilek; Milletimiz 15 Temmuz Gecesi Bayrağına Ve Vatanına Sahip Çıkmıştır

Başkan Akbilek; Milletimiz 15 Temmuz Gecesi Bayrağına Ve Vatanına Sahip Çıkmıştır
Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek; “Aziz Türk Milleti’nin tarihi boyunca kimseye teslim etmeyerek vatanı bildiği bu toprakları savunduğu, iradesini simgeleyen devlet düzenini koruduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek;  “Aziz Türk Milleti’nin tarihi boyunca kimseye teslim etmeyerek vatanı bildiği bu toprakları savunduğu, iradesini simgeleyen devlet düzenini koruduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yılını idrak ediyoruz.

 

Milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına değerlerini savundu diyen Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek; “Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız. Milletimiz o gece bayrağına ve vatanına sahip çıkmış, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi, gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milletin iradesi dışında bir seçeneğe de boyun eğmeyeceğini göstermiştir. 15 Temmuz hem Türkiye siyaseti, hem de Türkiye ekonomisi için tarihi bir stres testi oldu. Milletin dirayetiyle bu test başarıyla geçildi. FETÖ kaynaklı bu hain darbe girişiminin ortaya çıkmasıyla birlikte, Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı Çanakkale’de ve Dumlupınar’da ne cevap vermişse 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. 15 Temmuz’da Türkiye, kapkaranlık bir geceden aydınlık bir güne uyanırken, tüm dünya mazlum ve mağdurlarına umut ışığı olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’ni canı pahasına koruyan yüce milletimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize milletçe minnettarız ve o kahramanlarımızı asla unutmadık ve unutmayacağız. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün değerini en iyi şekilde idrak etmeye çalışarak, gelecek neslimize de bu kahramanlık hikâyesini anlatarak ülkemizde sevgi, barış ve huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz”