Başkan Akbilek’ten; Emniyet Teşkilatına Teşekkür

Başkan Akbilek’ten; Emniyet Teşkilatına Teşekkür

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek; İlimizin asayişini ve vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin gerçekleştirilen tüm çalışmalar ve özellikle narkotik ekiplerinin zehir tacirlerine karşı gösterdikleri amansız mücadele için emniyet mensuplarına teşekkür etti.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Adıyaman’a atandığı günden bu yana özellikle gençlerimizin zehirlenmemesi adına uyuşturucu ile mücadele başka olmak üzere ilimizin asayişini ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için sergilediği başarılı çalışmalarla hem Adıyaman halkının, hem de Emniyet teşkilatının büyük sevgisini kazanan, gece gündüz demeden bizzat ekipleri ile her türlü suç ve suçlu ile mücadelede, ekiplerine destek, moral ve taktik veren Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in çalışmalarıyla göz doldurduğunu söyledi. 

Huzur kenti Adıyaman’da halkın emniyet mensuplarına karşı olan sevgisine dikkat çeken Başkan Akbilek;”Şehrimizin güvenliği ve huzuru için yoğun gayret sarf eden Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, özellikle uyuşturucu ile mücadele, suç ve suçlularla mücadelede büyük başarı sağlıyor. Hatta, suç oluşmadan önce alınması gereken tedbirler konusunda da titizlikle çalışmalarını sürdüren Emniyet Müdürümüz, polislerimiz ve tüm kolluk kuvvetlerinin başarısı, şehrimizin başarısıdır. Ayrıca ilimizin trafik sorunun çözümü konusunda gösterdiği hassasiyete karşılık hemşehrilerinizden de hatalı park konusunda trafik ekiplerimize yardımcı olmaları için buradan onlara da sesleniyoruz. Bu kentin trafik sorununu da hep birlikte kurallara uyarak çözelim diyoruz. Bizler bu üstün gayretlerinden dolayı tüm teşkilatla gurur duyuyoruz. İl Emniyet Müdürümüz suça ve suçluya karşı sıfır tavizle yoluna devam ediyor. Böylece bizlerde kendimizi ve sürekli sokaklarda oyun oynayan çocuklarımızı ve gençlerinizi de güvende hissediyoruz. Adıyaman’da görev yapan basın mensupları ve halkımız adına Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’i ve ekiplerini tebrik ediyoruz.”