Başkan Aydın; Bunların Özgürlükten Anlayışı Teröriste Özgürlük

Başkan Aydın; Bunların Özgürlükten Anlayışı Teröriste Özgürlük

MSK Başkanı Aydın; Özgürlükten Anladıkları; Emperyalizme Taşeron, Teröre Aparat, Teröriste Özgürlüktür

 

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın;  HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy’un Mecliste Osmanlı Devleti ve İslam dini hakkında hakarete varan sözlerine tepki gösterdi.

 

HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy’un Mecliste yaptığı konuşmada "Size neden gerici diyoruz biliyor musunuz? Çünkü sizler, ta 500 yıl geride kalmış Osmanlı'yı, 1500 yıl geride kalmış din esaslı toplum düzenini yeniden hortlatmaya çalışıyorsunuz da ondan. Biz kadınlar özgür olabileceğimizi öğrendik ve ne 500 yıl ne de 1500 yıl öncesine gitmeye niyetimiz yok, götüremezsiniz." diyen HDP'li Ersoy'un Regaib Kandili gecesi bu sözleri söylemesi de dikkat çekti.

 

MASKELİ BALO VE ONUN SAHTE YÜZLERİ

 

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın;  HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy’un Mecliste yaptığı konuşmaya Sosyal Medyadan Tepki Gösteren Aydın; “Maskeli balo ve onun sahte yüzleri! Kürt kardeşlerimi yıllardır istismar ettikleri yetmiyormuş gibi şimdi de barış dini İslam’a, inanç ve medeniyet değerlerimize saldırıyorlar. Özgürlükten anladıkları; emperyalizme taşeron, teröre aparat, teröriste özgürlüktür. Gerçek yüzleri bu!

Yorum Yaz