Başkan Aydın’ın Girişimleri Sonuç Verdi

Başkan Aydın’ın Girişimleri Sonuç Verdi
AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın’ın Türk Hava Yolları ve onun bünyesinde yer alan Anadolu Jet ile yaptığı görüşmeler neticesinde uçak seferleri artırıldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın’ın  Türk Hava Yolları ve onun bünyesinde yer alan Anadolu Jet ile yaptığı görüşmeler neticesinde uçak seferleri artırıldı.

 

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın; Ülkemizin tüm dünyada gurur kaynağı olan Türk Hava Yolları ve onun bünyesinde yer alan Anadolu Jet ile yaptığımız görüşmeler ve hemşerilerimizin taleplerini iletmemiz neticesinde; 1 Ocak 2023 itibariyle Adıyaman- Ankara seferleri haftanın her günü, Adıyaman - İstanbul Sabiha Gökçen seferleri haftada 3 günü yapılacaktır. 

Şimdiden seyahat edecek ve bu hizmetten faydalanacak olan tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, değerli Anadolu Jet yöneticilerine teşekkür ederim.