Başkan Aydın; Köprülü Kavşağı 2023'de bitirmeye çalışacağız

Başkan Aydın; Köprülü Kavşağı 2023'de bitirmeye çalışacağız
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ve beraberindekiler Hastane Kavşağına yapılacak olan köprülü kavşak alanında incelemelerde

Adıyaman-Kahta karayolu üzerinde yapılacak olan köprülü kavşakta incelemede bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın müteahhit firmadan bilgiler aldı.

 

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağına yapılacak olan batı çıktı faaliyetleri hakkında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın yüklenici firmadan bilgiler aldı.

 

Köprü kavşaktaki incelemelere Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin katıldı.

 

İnceleme sonrası değerlendirmede bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın,"Teşkilatlarımızla birlikte Adıyaman’ın en önemli kavşaklarından birindeyiz. Daha önce ilimizde bir köprü kavşak battı çıktı yoktu öncelikle Altınşehir mevkiinde çok güzel köprülü kavşak ile batından gelirken Adıyaman güzel ve modern bir şehir görünümünde bir köprülü kavşağımız faaliyete şu anda Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında hem bitmek üzere olan Kadın ve Çocuk Hastanesi inşaatının ve aynı zamanda otogarın olduğu Adıyaman'ın tek çıkış noktası olan Kahta doğu istikametine doğru çıkış noktası olan bir güzergah burası 7 ve 8 yolun kesişme noktası dolayısıyla hem trafiğin gerçekten belli saatlerde çok sıkıştığı kazalara adeta davete çıktı bir noktadayız. Bir Köprülü kavşağa ihtiyacımız var dediğimizde bakanımız bir tane yaptık diğer zor demesine rağmen ekonomik şartlar, pandemi derken gayretlerimiz ve ciddi takiplerimizle Bakanımızın ve Karayolları Genel Müdürümüzün olurları ile bu bölgeyi de bir köprü kavşak olarak ihaleye çıkarıldı ve bugün itibari ile bu işi alan yüklenici firma başladı. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Bakanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yaz